1899 Hoffenheim uitshirt 2020-2021

Hoffenheim en kledingsponsor JOMA hebben nu ook de uitshirts voor 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt Hoffenheim de Duitse Bundelisga, DFB Pokal en Europese uitwedstrijden gedurende 2020-2021. Het Spaanse sportmerk Joma is sinds de zomer van 2019 kledingsponsor ‘’Hoffe’’ en is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues. Het team van trainer Sebastian Hoeness heeft dit jaar zowel een uitshirt als alternatief uitshirt/3e shirt.

TSG Hoffenheim uitshirt 2020-2021

Het 1899 Hoffenheim thuisshirt 2020-2021 is dit jaar wit met zwarte en gouden details. Deze kleuren komen terug in de band aan de achterkant van de rechte hals en in de band aan de onderkant van de mouwen. Ook alle logo’s op het tenue zijn een combinatie van zwart en wit. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Joma en de linkerborst het logo van de club. Hoofdsponsor SAP staat op het midden van de Hoffenheim tenues. In de nek op de achterkant van het tenue is een speciale leus verwerkt: ‘’Ein team, ein weg, einmalig.’’ Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte taping en op de pijpen weer zwarte logo’s. De kousen zijn wit met op het midden een gouden en zwarte band.

TSG Hoffenheim 3e shirt 2020-2021

Het Hoffenheim 3e shirt 2020-2021 heeft dit jaar een opvallende kleurencombinatie. Het tenue is roze met lichtblauwe details. De band aan de onderkant van de mouwen bevat dunne roze en lichtblauwe strepen en hetzelfde geldt voor de rechterkant van de open hals en de binnenkant van het 3e tenue. Verder bevat de voorkant van het tenue een structuur van horizontale banen. De logo’s van de voetbalclub en sponsoren staan op dezelfde plek als op het andere uitshirt. De Hoffenheim tenues worden dit jaar compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje met aan de zijkanten een lichtblauwe taping. De kousen zijn aan de bovenkant paars en de onderkant is wit. Bovendien bevatten de kousen twee dunne, lichtblauwe banen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Hoffenheim uittenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Kramaric, Dabbur, BAumgartner, Ribeiro, SKov, Bogarde en nog meer spelers of check het Hoffenheim thuisshirt 2020-2021.

TSG Hoffenheim voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Hoffenheim uitshirt en 3e shirt 2020-2021 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben een prijs van € 79,95. In deze winkels kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Scoor je Hoffenheim uitshirt in de TSG Hoffenheim fanshop 

of deze winkel 

Hoffenheim uitshirt 2020-2021

Hoffenheim 3e shirt 2020-2021