1899 Hoffenheim thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe 1899 Hoffenheim thuisshirt 2020-2021 is deze week officieel gelanceerd door de club van trainer Matthias Kaltenbach en kledingsponsor JOMA. In dit nieuwe tenue speelt Hoffenheim de Bundesliga, DFB Pokal en Europa League thuiswedstrijden in de de Rhein-Neckar-Arena gedurende 2020-2021. De club eindigde afgelopen seizoen als zesde en speelt dus opnieuw Europees voetbal. JOMA is sinds de zomer van 2019 kledingsponsor van de Duitse club en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues.

Hoffenheim thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Hoffenheim thuisshirt 2020-2021 is zoals altijd overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de witte en turquoise accenten. De band aan de onderkant van de rechtermouw bevat deze kleuren en hetzelfde geldt voor de rechterkant van de V-hals. De andere kant van de V-hals is donkerblauw en ook de band aan de onderkant van de linkermouw is navy. Het logo van JOMA prijkt zowel op de rechterborst als op de mouwen en de linkerborst bevat het clublogo van TSG 1899 Hoffenheim. Het midden van het thuistenue is opnieuw uitgerust met het logo van hoofdsponsor SAP. Het softwarebedrijf is sinds 2000 hoofdsponsor van de Bundesliga club. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt de leus van de club: ''TSG IST BEWEGEGUNG.'' Het thuistenue van Hoffenheim wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een donkerblauwe taping. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en JOMA. De kousen zijn blauw met op het midden een dunne donkerblauwe en turquoise lijn.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Hoffenheim tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Kramaric, Dabbur, Zuber, Baumgartner, Grillitsch, Skov, Bogarde en nog meer spelers of check de nieuwe uitshirts van de club. 

TSG Hoffenheim voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Hoffenheim thuisshirt 2020-2021 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben een prijs van € 79,95. In deze winkels kun je het voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Scoor je Hoffenheim voetbalshirt in de TSG Hoffenheim fanshop 

of deze winkel 

Hoffenheim thuisshirt 2020-2021

Hoffenheim thuisshirt 2020-2021