1860 München Oktoberfest voetbalshirt 2019

De sportieve prestaties van 1860 München zijn tegenwoordig niet meer om over naar huis te schrijven. Het laatste seizoen waarin de club op het hoogste niveau van Duitsland speelde was in 2003-2004. Inmiddels opereert de tweede club van München op het derde niveau van Duitsland, de 3.Liga. Wel hebben de Duitsers een eer hoog te houden als het gaat om het speciale Oktoberfest voetbalshirt. Jaarlijks lanceren kledingsponsor Macron en de in 1860 opgerichte club een speciaal Oktoberfest voetbalshirt. Vandaag is het nieuwe Oktoberfest voetbalshirt voor 2019 uitgebracht. In dit nieuwe tenue speelt TSV 1860 München de wedstrijd tegen FC Kaiserslautern op 28 september.

Design TSV 1860 München Oktoberfest shirt en tenue 2019/20

Het is het achtste jaar achtereen dat 1860 München een speciaal Oktoberfest tenue lanceert. Dit jaar is het voetbalshirt helder blauw met een all-over print. De print is geïnspireerd door het traditionele Bavariaanse design. Verder bevat het tenue een klassieke Koreaanse kraag met knopen en prijkt op de rechterborst een geborduurd logo van de club. De andere borst bevat het logo van kledingsponsor Macron. Dit logo staat ook op beide mouwen. Hoofdsponsor Die Bayerische prijkt op het midden van de tenues van TSV 1860 München. De achterkant van het tenue bevat de leus van de Duitse club: Einmal Löwe, Immer Löwe. Daarnaast is de achterkant van het tenue uitgerust met de naam van de club. De binnenkant van de hals bevat een speciaal label met daarin een verwijzing naar het Oktoberfest, dat op 21 september wordt afgetrapt. Het nieuwe 1860 München Oktoberfest tenue wordt compleet gemaakt door een bruin voetbalbroekje, dat geïnspireerd is door de bekende lederhosen, die gedragen worden tijdens het Oktoberfest. Het broekje bevat een speciale all-over print, geïnspireerd door het Duitse volksfeest. Met wat fantasie kan de print op de broekjes ook wat anders voorstellen. De broekjes zijn daarnaast uitgerust met de logo's van de club en Macron. De kousen van het Oktoberfest tenue zijn creme gekleurd. Zoals altijd wordt het tenue door de club geleverd in een luxecadeaubox. Dit tenue wordt slechts tijdens een aantal wedstrijden gedragen door spelers als Mölders, Karger, Berzel, Erdmann en nog meer spelers. Check ook de andere 1860 München voetbalshirts voor 2019-2020. 

1860 München Oktoberfest tenue kopen

Het nieuwe 1860 München Oktoberfest voetbalshirt voor 2019 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Dit kan alleen voor volwassenen. Het voetbalshirt heeft een prijs van € 89,95 en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het 1860 München voetbalshirt exclusief in deze SHOP!